Maak jezelf weer belangrijk

Jacqueline te Brake helpt vrouwelijke professionals om te doen wat ze het liefste willen doen.
Dat geeft een gevoel van vrijheid, van genieten, van zorgeloosheid.

Ik geloof namelijk dat het mogelijk is om vreugde en betekenis te ervaren in het leven. Zelfs als het even flink tegen zit.
En ik geloof dat de beste manier om dit te doen is om contact te maken met elkaar én met iets groters dan onszelf.

Mijn missie als veerkracht trainer, persoonlijke ontwikkeling coach, auteur en moeder is om dit gemakkelijker en toegankelijker te maken. 
Om ieder van ons te helpen om die eigen kracht te vinden en elkaar verder op te tillen. Op een manier, waarop het beste in ons naar boven wordt gehaald.

Ik geloof dat wetenschap en verhalen twee van de beste manieren zijn om tot zelfinzicht te komen en empathie te hebben voor anderen.
Of het nu gaat om hoe het brein werkt, hoe wij kunnen aansluiten op iets groters of hoe wij angst en zorgen kunnen ombuigen naar iets wat betekenis heeft.

Ik ben een echte bruggenbouwer als het gaat om wetenschappelijke kennis om te zetten in begrijpelijke lessen.
Ik ben gepassioneerd als het gaat om anderen te helpen om hun potentieel waar te maken. Dat de muziek niet sterft voor het gehoord is.

Mijn diensten zijn daar een uiting van. De wetenschappelijke strategieën die als basis dienen in mijn trainingen en coaching.
Alsook de verhalen die gedeeld worden in de community, waar kwetsbaarheid en moed hand in hand gaan.

Bovenstaande zijn mijn drijfveren in mijn werk en mijn leven. Mijn motivatie achter Mindinspirations. Mijn uitgangspunten in mijn producten en diensten.

0 + jaar
werkervaring bedrijfsleven
0 + jaar
persoonlijk leiderschapstrainer
0 + jaar
vitaliteitscoach

Eerst maar een korte versie over mij

resume Jacqueline te Brake

En nu de langere versie .....

Ik heb een echte passie voor persoonlijke ontwikkeling. Om mijn passie handen en voeten te geven ben ik Toegepaste Onderwijskunde gaan studeren. Zo verdiepte ik mij in onder andere verschillende soorten psychologie, het opzetten van effectieve leertrajecten en het trainen en coachen van mensen. Super leuk!

Dat heeft geleid tot mijn huidige bedrijf Mindinspirations.
Mijn visie is vrouwelijke professionals te helpen om meer te genieten van een zorgelozer leven door ze te leren hoe ze hun mind kunnen beheersen en hun persoonlijke kracht kunnen vergroten. Zo ervaren ze meer rust & vrijheid in het behalen van hun doelen en dromen.

Als je niet aangesloten bent op je persoonlijke – lees: innerlijke – kracht, dan ben je overgeleverd aan andermans verplichtingen en goedkeuring. Dan leef je vanuit:

  •  goedkeuring door anderen
  • angst
  • onrust
  • zwakte
  • hoofd
    =
    ANGST  (onrust & ongelukkig)

ipv. eigen levensdoel
ipv. moed
ipv. innerlijke rust
ipv. kracht
ipv. hart
=
ipv. STERKTE  (relaxed & gelukkig)

Vergroot je veerkracht en vitaliteit op Mindinspirations.nl

Mijn missie

avatar jacqueline

Mijn missie is om duizenden vrouwelijke professionals te helpen om in hun eigen mogelijkheden te geloven, door het aanbieden van een omgeving waarin zij hun zelfvertrouwen, zekerheid en persoonlijke kracht ontwikkelen voor het realiseren van hun doelen & dromen. Het resultaat is een zorgelozer leven. Een leven met minder stress.

Dat doe ik door producten en diensten aan te bieden waarin het verhogen van de kwaliteit van denken en het vergroten van de persoonlijke kracht centraal staat.

Een korte carrière schets

Vitaliteit binnen het bedrijfsleven

Na mijn studie heb ik 20 jaar gewerkt in het bedrijfsleven onder andere op het gebied van organisatie- en cultuurveranderingen bij Amev/ASR en Fortis Bank/ABN-AMRO.

Eén van de functies die ik heb uitgevoerd binnen de Fortis Bank was als projectmanager vitaliteit. Het doel was een vitale organisatie neer te zetten, waarin werkplezier en productiviteit hand in hand zouden gaan. Een spannend en intensief project. 

De hoge verzuimcijfers kostte het bedrijf vele miljoenen én het ging ook nog eens ten koste van de productiviteit en het werkplezier van de medewerkers. Uit onderzoek bleek dat vitale werknemers zo’n 20 procent productiever zijn en gemiddeld 25 procent minder verzuimen dan minder gezonde collega’s. Het werd belangrijk om ervoor te zorgen dat werknemers niet alleen fysiek vitaal waren, maar ook emotioneel en mentaal vitaal zijn. Een vitale organisatie met een hele andere mindset ten aanzien van verzuim was geboren. De verantwoordelijkheid over verzuim lag niet meer bij de Arbodienst, maar bij de leidinggevende en de zieke medewerker. Dat leverde niet alleen meer tevreden werknemers op, het leverde het bedrijf ook een geweldige miljoenen besparing op qua verzuim. Een win-win situatie dus.
Een mooi voorbeeld over hoe andere denkkaders leidde tot andere besluiten en betere resultaten!

Het was een leuk en boeiend traject met soms ook de nodige uitdagingen ;). Ik kan gerust zeggen dat ik er veel van heb geleerd…. ook over mezelf!

Zelfstandige Coach & Inspirator

Als zelfstandig Coach & Inspirator maak ik dankbaar gebruik van mijn ervaringen uit het bedrijfsleven en de ervaringen in mijn huidige coachpraktijk. Blijven ontwikkelen is nodig als je meer uit het leven wil halen. Als zelfstandige ben ik mezelf ook blijven uitdagen en ontwikkelen met hulp van succesvolle voorbeelden in binnen- en buitenland. Ik noem er een paar Joe Dispenza, Ben Tiggelaar, Annemarie van Gaal, Marcus de Maria, T. Harv Eker, Robert Kiyosaki, Byron Katie, Mary Miller, Blaine Athorn en Ed Foreman.

Ik heb opdrachten gedaan voor onder meer:

Naast mijn werk

Naast mijn werk heb ik mijn gezin (niet in die volgorde hoor 😉 ) met partner Johan en twee pubers, Joey en Jamie. No dull moment!

Zij zorgen er voor dat ik mijn slogan ‘Walk your talk’ heb na te komen. Doe ik dat niet helemaal, tja, dan krijg ik dat duidelijk te horen ;).

In mijn vrije tijd houd ik mij bezig met golfen (hoezo een mindset spelletje…. pfff..), zeilen, lezen, reizen en tuinieren. 

Je kunt mij vinden op sociale media, zoals Facebook en LinkedIn. Vind het leuk om met je te connecten. 

Met één druk op de buttons hieronder leggen we direct contact. Vind ik leuk!

Ben je benieuwd wat ik voor je kan betekenen?

Laten we een virtueel kopje koffie of thee drinken.

Maak hier een afspraak voor een gesprek.

Leuk je te ontmoeten!

Mindinspirations
Jacqueline te Brake
Van der Merschlaan 68
3705 TJ Zeist