Coach voor vrouwelijke professionals

Succes via een gemakkelijkere manier

Maak slim gebruik van andermans geweldige ideeën

Bespaar tijd met deze geweldige ideeën...

Ik ga iets met je delen dat mijn leven heeft veranderd en ik ben ervan overtuigd dat het jouw leven ook zal veranderen. 

Mensen vragen mij wel eens ‘Jacqueline, hoe deel jij jouw dag in?’ Dat verschilt, maar er is wel één constante factor. Hoe ik mijn dag begin. Ik leerde van Earl Nightingale dat het niet belangrijk is hoe jij jouw dag indeelt. Wel hoe jij jouw dag begint. Als jij je dag goed start, dan werkt dat in jouw voordeel. 

Nightingale gaf aan om elke ochtend te beginnen met een geweldig idee voor die dag. Dus stel dat je een idee neemt uit een boek van Dale Carnegie ‘How to win friends and influence people’. Een idee over de gulden regel binnen elke relatie: geef een ander het gevoel dat die belangrijk is. En je past dat idee de hele dag toe. Dan doet dat wat met jouw relaties. Je kunt dan niet anders dan een goede dag hebben.

Ik heb een manier gevonden waarop jij deze ideeën snel en simpel tot je kunt nemen. Het bespaart je veel tijd, geld én je tilt je leven op een simpele manier naar een hoger niveau. Ik heb een kennisbank met een scala aan geweldige ideeën. Samengesteld vanuit de beste persoonlijke ontwikkelingsboeken. Daaruit kies jij eenvoudig jouw ideeën voor de dag. Ik noem ze de Mind Changing Notes. Want veranderen…. dat doen ze. Ze veranderen jouw manier van kijken. Je zult nooit meer hetzelfde denken.

Het geheim van een succesvolle dag ligt in de start van jouw dag. Begin deze goed. Doe dat zeven dagen op een rij en je hebt een succesvolle week. Er zijn geen trucjes voor succes. Gewoonten zijn de basis. Dit is een gewoonte. En dit…. Is een goede gewoonte: slim gebruikmaken van andermans geweldige ideeën om zonder veel tijd je leven een upgrade te geven.

Jacqueline te Brake
earl nightingale

“You can control your attitude
Set it each morning”

0 + jaar
werkervaring bedrijfsleven
0 + jaar
persoonlijk leiderschapstrainer
0 + jaar
vitaliteitscoach

Ik denk dat jij, net als ik, WEET dat er meer uit dit leven is te halen. Het is voor jou van GROOT BELANG dat je doorgroeit naar een volgend niveau van succes. Wat dat ook voor jou ook betekent.

Je wilt niet het type persoon zijn dat later achterom kijkt en concludeert dat je het beter anders had kunnen aanpakken… alleen maar omdat je het te druk had om stil te staan bij je eigen persoonlijke ontwikkeling.
Jij weet dat het niet de bedoeling kan zijn dat je een leven hebt, waarin stress en frustraties meer dan eens de boventoon voeren.
Je wilt meer voldoening en tevredenheid.

Wat zou er gebeuren als jij jouw mind vult met motiverende ideeën

schone ideeën

Als jij je afvraagt hoe het mogelijk is dat jij betere resultaten krijgt door bijvoorbeeld elke dag maar een paar minuten je mind te vullen met positieve motiverende ideeën. Denk dan eens hieraan…

Stel je een glas voor dat voor de helft gevuld is met modderig water. Er zit een kraan boven die elke 30 seconden een waterdruppel drupt. Wat denk je dat er na verloop van tijd gebeurt met dit vieze water?

De modderigheid vermindert. Je ziet het niet meteen. Maar na verloop van tijd zie je het verschil. Het water wordt lichter en lichter. Uiteindelijk wordt het water helder. Dat is een wetmatigheid.

En… dat is exact hoe de Mind Changing Notes werken.
Een consistent proces van het voeden van je mind. Met positieve motiverende ideeën. 
Dat zorgt voor veranderingen in je manier van denken.
Dat zorgt voor veranderingen in je manier van doen.
Dat zorgt voor veranderingen in je resultaten.

Eén geweldig idee per keer .....

Als jij de kwaliteit van jouw leven wilt verbeteren, maar je hebt niet veel tijd om eraan te werken, dan is dit het perfecte programma voor jou.

Je kunt elke dag, 24/7, de Mind Changing Notes lezen, beluisteren en/of bekijken. De ideeën zijn op een tijdbesparende manier verpakt over onderwerpen die variëren van meer productiviteit, minder (werk)stress, betere relaties, meer geluk, beter communiceren, meer vertrouwen, betere gewoonten tot grotere financiële armslag en nog veel meer.

Je zult aangenaam verrast zijn hoe deze korte boodschappen jou een dosis succes meegeven, precies genoeg om los te komen van je vaste manieren van kijken en doen en vooruitgang te boeken ten aanzien van jouw doel.

Het enige dat je nodig hebt is zo’n 10 minuten per keer om buitengewone voordelen te ervaren … zodat je meer tijd over hebt om te genieten van je steeds succesvollere leven!

Hoe zijn de Mind Changing Notes opgezet

De Mind Changing Notes zijn grote ideeën in kleine verpakkingen.
Je krijgt direct toegang tot 40 Mind Changing Notes met zo’n 

 

0 +
Geweldige ideeën
pdf lezen

LEES

De ideeën komen uit de beste persoonlijke ontwikkelingsboeken. Elk boek is samengevat in een 6 pagina’s PDF met een handvol geweldige ideeën. Deze lees je al in 10 minuten.

Zo krijg je in weinig tijd veel wijsheid

luisteren pdf

LUISTER

Elk ontwikkelingsboek is samengevat in een 6 pagina’s PDF met een handvol geweldige ideeën. Van elke PDF is een audio / mp3 gemaakt. Deze beluister je al in 15 minuten.

Reis- en wachttijd benut je zo nog beter

video kijken

KIJK

Een aantal van de ideeën uit een PDF wordt verder besproken in een video van maximaal 5 minuten. Mini-workshops met eenvoudig toe te passen acties om andere resultaten te realiseren.

Zo upgrade jij je leven snel en simpel

Wat een leuk initiatief. Zo kan ik sneller lezen dan wanneer ikzelf het boek lees. Er is altijd wel een moment in de auto of trein om te luisteren of te lezen. De korte video’s zetten me aan het denken. De combinatie van pdf, audio en video vind ik bijzonder prettig en uniek. 

Bianca Kroon, schrijfcoach/uitgever Auteurscollege

Handig als ik Quinn naar zwemles breng, dan moet ik toch wachten. Lees ik op mijn mobiel de PDF en heb ik weer nieuwe ideeën op gedaan. Maak ik van het wachten een leer-momentje voor mezelf

Miranda van Beek, notarieel medewerker Woortmann

Onderdelen in de Mind Changing Notes

Korte PDF-en: grote ideeën in klein pakketje

Elke PDF bestaat altijd uit 6 pagina’s. Het is niet een gewone samenvatting. Alle Mind Changing Notes zijn zo vormgegeven dat je de wijsheid gemakkelijk in je op kunt nemen. Elke Note bestaat uit 7-10 geweldige ideeën. Het is allemaal verpakt in een luchtige, humorvolle en to the point stijl. Op die manier absorbeer je de wijsheid nog makkelijker.

In elke note zijn ook verbanden gelegd met andere boeken waarin eenzelfde idee naar voren komt. Zo krijg je de mogelijkheid om op verschillende manieren naar eenzelfde idee te kijken. Jij bepaalt zelf welke manier van kijken het beste bij jou past.

In elke Note wordt je uitgenodigd om na te denken over hoe jij dit in je eigen werk en leven kunt gaan toepassen. Het lijkt net alsof je met iemand zit te sparren over hoe je deze wijsheid eigen kunt maken en kunt integreren in je leven. Daarnaast hoeft je niet telkens de stijl van een auteur eigen te maken. Ik heb ervoor gezorgd dat zelfs de meest ingewikkelde en complexe zaken op een prettig te begrijpen en te lezen manier worden weergegeven. Alle Mind Changing Notes zijn in het Nederlands!

pdf lezen

MP3 on the go: benut je tijd wijs

MP3s die je helpen om in minder tijd meer wijsheid binnen te krijgen. Je kunt de mp3 beluisteren tijdens het woon- en werkverkeer, het wandelen, hardlopen, de hond uitlaten, het huis schoonmaken, het bereiden van een maaltijd, wachten voor een zwemles of lekker relax zittend.
De 15 minuten audio maakt persoonlijke groei nog makkelijker.

Je kunt je leven vullen met facebook/linkedIn of door spelletjes op je mobiel te spelen. Of je vult je leven met wijsheid, die jou helpt om op een andere manier te kijken waardoor je andere acties neemt en andere resultaten krijgt.

luisteren pdf

Korte video's: geweldige ideeën in actie

Naast de PDF’s en de MP3’s zijn er ook mini workshops die je helpen om in actie te komen.
Mind inspiratie in zakformaat! Geen grote stappen die je afschrikken. Nee, kleine acties die je kunt overzien.
Hoe eet je een olifant? Precies, hap voor hap.
Zo geldt dat ook voor het verbeteren van resultaten….. stapje voor stapje.

Door de informatie toe te passen, verrijk jij je leven. In plaats van televisie of YouTube filmpjes op je mobiel te bekijken, bekijk je de mini workshops van de Mind changing Notes. Wijsheid in actie.

video kijken

Wekelijkse email: één druppel per keer

Het doel van deze Mind Changing Notes is je te helpen om anders te denken en te handelen. Om jou te laten zien hoe jij jouw doelen kunt realiseren. Je ontvangt eke week een mail waarin één van de Mind Changing Notes wordt besproken. 

Het kan gaan over gezondheid, relaties, geld en nog veel meer. Alles wat je verder helpt om meer succes en geluk in je leven aan te trekken. Zo wordt je uitgedaagd om in actie te komen en te blijven. Zo ontwikkel je  (nieuwe) gewoonten die je dichter bij jouw doel brengen.

Geweldige ideeën: ontdek de essentie van het leven

Elk boek heeft geweldige ideeën. Van die boeken die je helemaal zou willen onderstrepen en zou willen highlighten. En dan kom je er ooit nog wel eens op terug, toch? Ik ben door al die boeken heen gegaan en heb de essentie eruit gehaald, die een verschil kunnen maken in het bereiken van jouw doelen.

In elk boek worden ideeën besproken, die ook door andere auteurs zijn ontdekt en beschreven. Dezelfde manier van kijken, alleen net iets anders verwoord. Ik laat het verband zien. Zo wordt duidelijk dat de geweldige ideeën uit verschillende boeken elkaar ondersteunen en zelfs bekrachtigen. Het zijn universele waarheden, die altijd en overal gelden. Aan het eind van iedere Note zijn de auteurs opgenomen die dezelfde ideeën delen.

Mensen leren sneller als ze weten wat hen dat oplevert. Theorie is belangrijk, maar het in de praktijk brengen daar gaat het om. In elke Notes wordt kort en kernachtig het belang van een idee uitgelegd en hoe je daar in het dagelijks leven naar kunt handelen. Als je de geweldige ideeën continu en consequent met plezier blijft uitvoeren – laat druppelen -, zul je verbaasd staan hoe snel je resultaten ziet. 

geweldige ideeën

Transformationeel: leer en groei elke dag

Wil jij een verschil maken in jouw leven?
Wat je nodig hebt is wijsheid.
Wijsheid die je meteen kunt toepassen.
Dat zijn de Mind Changing Notes.

Stel je voor dat je de mensen die deze geweldige ideeën toepassen, zou kunnen modelleren?
Stel je voor dat je hun brein, hun mindset, zou kunnen lenen. Hoe zou je leven er dan uitzien?

Je zou een meer authentiek persoon kunnen zijn, een gelukkiger iemand, een betere professional / werknemer / leidinggevende / ondernemer, een betere ouder, een tevredener mens…..

Je zou iemand kunnen zijn, die het heft in eigen hand neemt. Iemand die leiderschap toont in zijn/haar werk en een voorbeeld is voor zijn/haar directe omgeving; voor de kinderen, de familie, de vrienden en daarbuiten … voor de hele wereld!

transformationeel

“Makkelijker kan het niet! Voor wie weinig tijd heeft om te lezen en toch wil weten hoe je succesvoller, gezonder en gelukkiger leeft, maakt Jaqueline waardevolle samenvattingen van boeken die er toe doen. In heldere taal en overzichtelijke structuur legt ze uit welke wijze lessen je uit deze boeken kunt halen. Is het niet voor jezelf, dan kun je de informatie, tips, quotes altijd nog delen met je (coach)klanten, collega’s of andere relaties.”

Annett Keizer,  Communicatie- en Carriere coach I Trainer Keizer & Co

Met de Mind Changing Notes heb jij jouw
eigen mindcoach 24/7 tot je beschikking!

Datgene waar jij elke dag je denken mee voedt, voedt jou.
Voedt jouw denken elke dag met één van deze geweldige ideeën.
Dan weet je dat jouw dag een goede dag zal zijn. 

Maak slim gebruik van deze geweldige ideeën.
……Voor Minder Dan een Kop Koffie Per Dag!

De Mind Changing Notes

mind changing notes

Dan is dit wat je nodig hebt. Je krijgt geweldige ideeën op het gebied van relaties, gezondheid, productiviteit, geluk, communicatie, persoonlijk leiderschap, geld en nog veel meer.

Ontwikkeld vanuit jarenlange ervaring in personal development.

Niet goed? Geld terug!

Ik ben overtuigd van de kwaliteit en het effect van dit product. Mocht jij je binnen 14 dagen na de start van dit programma tot de conclusie komen dat deze toch niet aansluit bij jou, laat het mij dan per email weten. Dan krijg je zonder opgaaf van reden bedrag terug. Je hoeft alleen maar even te mailen.

Krijg nu toegang toe de Mind Changing Notes