Coach voor vrouwelijke professionals

ALS JE MOEITELOZER WILT WERKEN & LEVEN

Heb je dit absoluut nodig ….

Onmisbaar voor iedereen...

Het samenwerken met de universele natuurwetten is één van de basisingrediënten van een gelukkig leven. Voor sommigen klinkt dit misschien buitenaards, maar de zwaartekracht valt daar ook onder. En dat is voor de meesten zeer tastbaar.  😉 

De laatste 15 jaar ben ik wat meer gaan richten op het toepassen van de wetten. Als nuchter persoon – wat ik nog steeds ben trouwens – en me nog niet bezig houdend met de universele natuurwetten, was mijn leven nogal eens een bumpy road. Dingen gebeurden zonder dat ik er vat op had. Totdat ik hoorde over die wetten.

Het blijkt dat het universum een heel duidelijk geordend heelal is met super heldere regels. Regels die net zoals de zwaartekracht werken volgens een vast principe. Valt niet aan te tornen. Hoe meer je leeft volgens deze regels, hoe makkelijker alles verloopt. Het is de paradox van het leven heb ik gemerkt: door je aan de natuurwetten te houden, wordt je een vrijer mens. 

Niet altijd makkelijk, dat klopt. De theorie kennen en begrijpen is essentieel, maar het toepassen is magie. Als je plezier, vrijheid en succes in je leven wil, is het toepassen van deze wetten een ABSOLUTE MUST. Ik ben jarenlang lid geweest van een Amerikaanse community waarin deze wetten centraal stonden. Ik heb ervaren wat wel en niet werkt. Het is voor iedereen onnmisbare informatie om gelukkiger en moeitelozer te leven.

Jacqueline te Brake
Bob proctor
Bob Proctor is een zeer bekende en gerenommeerde spreker en trainer in de wereld van personal development. Hij definieert de wetten als iets dat overal werkt, elke keer weer, voor iedereen op exact dezelfde manier zonder uitzondering. Het verandert nooit.
0 + jaar
werkervaring bedrijfsleven
0 + jaar
persoonlijk leiderschapstrainer
0 + jaar
vitaliteitscoach

Net zoals de zwaartekracht volgens vaste principes werkt, zo werken de universele wetten ook volgens vaste principes. Door ze beter te begrijpen en ze toe te passen creëer je een leven dat jij graag wilt.
Als je dit leest,dan is de kans groot dat je tot één van de onderstaande groepen voelt aangetrokken en daar ook in valt:

In welke groep je ook zit
De natuurwetten gelden voor iedereen

Trek jij de zwaartekracht in twijfel? Hoop het niet. Ongeacht in welke groep jij zit – 1, 2 of 3 – geldt de zwaartekracht. Je kunt daar volledig op vertrouwen. Zozeer zelfs dat je je niet hoeft af te vragen óf het gaat werken. Het is iets waarop je kunt rekenen. Als je de zwaartekracht negeert, is het nog steeds werkzaam in je leven. 🙂
Deze kracht is niet afhankelijk van jouw overtuiging. Hij doet zijn werk ongeacht hoe jij daar over denkt.

Zo geldt dat ook voor de andere Natuurwetten in het Universum. Wetten die direct gerelateerd zijn aan jouw succes. Wetten waarop je ook kunt rekenen. Je kunt ze negeren, maar zij werken ook ongeacht hoe jij daar over denkt.

Het is dus aan te raden om deze wetten te kennen én te kunnen toepassen. Door samen te werken met de Wetten zul je minder hard hoeven te werken en je meer ontspannen voelen. Waarom?
Omdat je in harmonie bent met de natuurwetten die overal en altijd werken in jouw voordeel.

Het hoeft niet zo moeizaam en moeilijk te zijn

Als je niet in harmonie bent met de natuurwetten, dan merk je dat gelijk. 

Herken je dat je soms in zo’n vermoeiende cyclus terecht bent gekomen:

  • je loopt te piekeren, te somberen, te tobben
  • je loopt in een kringetje rond
  • je gaat steeds harder gaat lopen voor dezelfde resultaten
  • je hebt er de kracht niet meer voor

Natuurlijk beginnen de meeste dingen die je oppakt met opwinding en enthousiasme. Je hebt een doel, een droom die je inspireert. Die je energie geeft. Maar na verloop van tijd wordt het allemaal wat  stroperiger. Wat moeizamer. Je bent niet meer aangesloten op de natuurwetten. Je werkt niet meer samen met ze.

Als jij jouw leven wilt verbeteren ten aanzien van jou gezondheid, geluk, relaties en dergelijke …
Als jij iets blijvends wilt neerzetten ….
Als jij blijvend succes wilt creëren ….

Dan heb je te leren om met de universele natuurwetten samen te werken en deze toe te passen.
Dat is waar ontspanning, gemak en moeiteloosheid ontstaat 

Het e-Boek De vergeten natuurwetten

Ga moeitelozer werken en leven
Ga samen werken met de natuurwetten

In dit e-Boek wordt ingezoomd op de vergeten natuurwetten en hoe je met deze wetten kunt samenwerken, zodat je op een ontspannen en relaxte manier meer resultaat bereikt in je werk & leven. 

Je ontdekt onder andere:

  • De kracht van het toepassen van een consequente formule
  • Hoe je met behulp van de wetten resultaten behaalt
  • Wat je tegenhoudt om jouw dromen en doelen te manifesteren
  • Waarom het gras niet harder groeit als je er aan trekt
  • En nog veel meer...
Ontdek hoe jij jouw energie beter kunt managen met deze vergeten natuurwetten