Coach voor vrouwelijke professionals

STOP MET STRESSEN

Krijg meteen greep op je leven

testimonial

Meer energie

Eindelijk weer zin in dingen.
Ontdek tools die blijvend
energie en focus geven.

testimonial

Geen zorgen

Vind de aan/uit knop.
Leer nieuwe gewoonten die mentaal weerbaarder maken.

testimonial

Meer vertrouwen

Geniet van het leven.
Ervaar meer lef door een grotere dosis veerkracht.

Van super gestrest naar heerlijk ontspannen

Ik ben Jacqueline te Brake, vitaliteitscoach & ervaringsdeskundige als het gaat om stress.
Ik heb geleerd om op mijn tenen te lopen en continue de stress in mijn hoofd en lijf te voelen. Ik ben opgevoed door een ouder met een pathologisch narcistische inslag. Het huis uit leek mij een verademing. Alleen….. was ik helemaal geprogrammeerd om op een specifieke manier op stress te reageren. En dat bleef ik doen. Er veranderde helemaal niets. Niets in mijn werk. Niets in mijn relaties. Niets in mijn leven.

Totdat ik iemand tegen kwam die mij anders naar stress liet kijken. Dat was een echt een verademing. Toen pas besefte ik hoe stress mijn leven beheerste. Hoe het mij fysiek en emotioneel compleet uitwoonde. In de jaren daarna heb ik veel geleerd over hoe ik het beste met stress kon omgaan. Veel werkte, maar veel ook niet. Maar het heeft mij gebracht waar ik nu ben. Vol energie en zelfvertrouwen. Door gedegen onderzoek en ervaring heb ik een stappenplan ontwikkeld. Een recept dat werkt. Voor mij. Voor mijn klanten. Elke dag weer.

Jacqueline te Brake

Het ultieme recept voor minder stress

Herken je dat? Gedachten spinsels die door je hoofd heen schieten? Telkens weer?
Laten we eerlijk wezen, iedereen piekert wel eens. Over een meningsverschil. Een fout. Je relatie. Een keuze. Je financiën. Iets anders. Als je niet oppast, draait je hoofd overuren.

Het is doodvermoeiend. Energie slurpend. Zowel mentaal als lichamelijk. Het gaat ten koste van je nachtrust en concentratievermogen. En weet je, een probleem los je niet op met dezelfde malende ideeën. Het wordt er alleen maar erger door.

Maar no worries, je bent echt niet de enige ;). Ik help je jouw leven vol zorgen en stress om te turnen naar een ontspannen leven vol zelfvertrouwen. Een leven met meer energie. Een leven met meer rust in hoofd en lijf. Een leven, dat meer afgestemd is op jouw ideale leven.

 Ik ontdekte dat ik mijzelf jarenlang op het verkeerde been had gezet. Puur door mijn onwetendheid over wat stress werkelijk is. Nu ik dat beter begrijp, heb ik meer greep op mijn leven. Denk nu niet dat je een stress expert moet zijn om te kunnen veranderen. Nee hoor. Ik heb een stap voor stap recept. Het helpt je om met minder stress en met meer vertrouwen in het leven te staan. Doe je mee?

stressmanagement vrouw

Volop energie met deze stap voor stap aanpak

Je krijgt alle tools in handen. Voor meer energie. Minder stress. Meer zelfvertrouwen. Je leert welke strategieën je wanneer kunt toepassen. Je leert hoe je sterker terugveert als het even (flink) tegenzit.

Dit is wat je nodig hebt, als je meer wilt genieten van de dingen die je doet. Je kijkt anders. Je maakt andere keuzes. Keuzes die beter zijn voor jou. Waar je blij van wordt.

De praktische online training Stop met stressen helpt je met eenvoudige oefeningen STERKER te worden.

“Het meest waardevolle dat Jacqueline mij heeft meegegeven, is veel meer bewust te zijn van je reactie in een situatie, waardoor je meer greep krijgt op wat er gebeurt in je leven.”

testimonial

Rita

“Ik heb geleerd beter naar mijn gevoel in mijn lichaam te luisteren, zodat ik beter weet waar mijn kracht ligt. Dit geeft mij weer meer vertrouwen en maakt mij een stuk zekerder.”

testimonial

Brigitte

Onderdelen van de training STOP MET STRESSEN

Verbeter je leven

Ontdek verborgen instellingen die ervoor zorgen dat je elke keer weer terugschiet in je oude patronen van werken & leven.
Dit is het probleem waarom de meeste mensen niet verder komen. Als je dit weet, wordt alles zo veel makkelijker.

Greep op je leven

Achterhaal de no. #1 reden waarom jij stress blijft ervaren. Als jij hier vat op krijgt, dan voel jij je niet meer dag in en dag uit slachtoffer. Je krijgt direct meer greep op het leven. Het zorgt voor meer rust en vertrouwen.

Geen gepieker meer

Neem de regie over jouw mind. Leer hoe jij jouw mind kunt temmen, zodat het je helpt in plaats van tegenwerkt om gemakkelijker en sneller jouw doelen te bereiken. Adopteer een winning mindset voor minder stress en meer veerkracht.

Niet meer bang zijn

Ontdek twee simpele twisten, waarmeer jij jouw angsten en bange gevoelens de baas wordt. Laat angst jouw gewenste leven niet op slot zetten. Doe de twist  en je gaat met zelfvertrouwen nieuwe uitdagingen aan. 

 

Natuurlijker leven

Ontdek drie manieren van natuurlijk leven die je slim kunt integreren voor een beter en gebalanceerd leven. Slimme kleine aanpassingen op deze drie vlakken maken jou energiek en levenslustig.

Extra hulplijn

Word je bewust van een extra hulplijn. Hulp die al aanwezig is, maar door drukte in ons leven, door angst en onrust, aan het oog onttrokken wordt. Leer hoe je deze extra hulplijn weer open zet en benut om jouw verlangens te realiseren.

Samen sterker

Achterhaal één van de sterkste voorspellers van stress. Het is zelfs zo besmettelijk dat je er door wordt geïnfecteerd of er door wordt beïnvloed. Leer de juiste keuzes te maken als het gaat om jouw leven naar een hoger niveau te tillen.

Wat ontvang je bij de training STOP MET STRESSEN

STAP VOOR STAP BEGELEIDING

Het programma bestaat uit 7 stappen die jou STERKER maken. Elke stap bestaat uit een video en een werkblad. Allemaal heel behapbaar. Elke week valt er een stap vrij. Niet iedereen is hetzelfde, dus je bepaalt zelf hoe snel je elke week door een onderdeel heen gaat. 

Ter ondersteuning bij deze online training krijg je 3 maanden lang elke week een mail. Het helpt je om het geleerde met blijvend en positief resultaat te integreren in jouw leven. Je doet het helemaal in jouw eigen tijd. Jouw tempo, dus…. geen stress ;).

PERSOONLIJKE ONLINE LEEROMGEVING

Na aanmelding ontvang je de inloggegevens voor jouw persoonlijke online leeromgeving. Je krijgt direct een overzicht van alle onderdelen. Elke week valt er een onderdeel vrij. Je hebt onbeperkt toegang tot dit programma. De video’s en werkmaterialen kun je bekijken, beluisteren en downloaden wanneer jij maar wilt. Je krijgt ook 12 weken lang één begeleidingsmail per week.

SLIMME STRATEGIEËN

Per onderdeel krijg je meerdere strategieën om het geleerde ook in je leven te integreren. De beste strategieën. Strategieën die voor mijzelf als voor mijn klanten de afgelopen jaren het beste hebben gewerkt. Je kunt ze allemaal toepassen of één. Wat voor jou het beste werkt. 

Video's

Bekijk de video’s bij alle onderdelen en kom in actie. Kijk waar, wanneer en zo vaak je maar wilt!

Werkboek

Download de PDF-en met strategieën, zodat je het geleerde direct kunt implementeren in jouw leven.

Mails

Elke week een mail om je te helpen jouw stress te verminderen en andere resultaten te behalen.

icon kennisbank
online training stop met stressen

Training Stop met stressen

Dan is dit wat je nodig hebt. Een praktisch stappenplan. Ontwikkeld vanuit jarenlange ervaring in personal development.

Aanvullend Aan De Training Stop Met Stressen,
Krijg Je Ook Nog Deze .....

Bonus #1 Focusplan

Waarde: € 47,00

Bonus #2 Community Samen Sterker

Waarde: € 75,00

online training stop met stressen

Training Stop met stressen

Dan is dit wat je nodig hebt. Een praktisch stappenplan. Ontwikkeld vanuit jarenlange ervaring in personal development.

JE KUNT VEILIG BETALEN
Eenmalig 1 betaling. Je krijgt altijd een factuur.

Niet goed? Geld terug!

Ik ben overtuigd van de kwaliteit en het effect van dit programma. Mocht jij je binnen 30 dagen na de start van dit programma tot de conclusie komen dat dit programma toch niet aansluit bij jou, laat het mij dan per email weten. Dan krijg je zonder opgaaf van reden bedrag terug. Je hoeft alleen maar even te mailen.

“Jacqueline geeft je andere manieren van kijken en de tools om verantwoordelijkheid te nemen om de ongewenste situatie om te zetten in een gewenste situatie. Een prima investering!”

testimonial

Lous

“Ik heb ervaren hoe het is om bij mijn gevoel te komen en dit te gebruiken om in mijn kracht te komen. Daarnaast ben ik mij bewust geworden van het verschil tussen je laten leiden door je gedachten en het beheersen van je gedachten. Leerzaam & waardevol!”

testimonial

Eveline