Coach voor vrouwelijke professionals

In 3 Minuten Een Ander Mens
Minder Stress, Zorgen, Twijfel en Angst

Ontdek een techniek waardoor je
elke verandering of uitdaging aankan

In een paar minuten een geweldig impact ...

Ons leven kent vele uitdagingen en continue veranderingen. Zeker op dit moment. Een bombardement aan negatieve berichtgeving in de media. Als je niet oppast, dan ga je na verloop van tijd ook geloven dat alles zo negatief is. De wereld. Ons werk. Onze buurt. Alles. Het zorgt voor spanningen en stress op het werk. Stress rondom geldzaken. Wellicht ook in relaties of met betrekking tot onze gezondheid.

Dat is jammer, want wanneer negatieve gedachten elke dag weer terugkeren, worden ze na verloop van tijd een gewoonte. Een slechte gewoonte, want ze leiden tot veel stress, zorgen, twijfel en angsten.
Jouw negatieve gedachten zijn een gewoonte geworden met stress als gevolg.
Stress is een negatieve gewoonte!

Gelukkig kun je ervoor kiezen om andere gewoonten aan te leren. Gewoonten waarbij je minder gefocust bent op het negatieve en meer op het positieve. Het zorgt voor een minder stressvol leven en het gevoel van meer greep op alles. En het mooie is…. je kunt het in 3 minuten doen!

Jacqueline te Brake
Kelly McGonigal

“Stress happens when something you care about is at stake. It’s not a sign to run away – it’s a sign to step forward.”

Kelly McGonigal is gezondheidspsycholoog en docent aan Stanford University. Haar TED Talk over voordeel halen uit een stressvol bestaan is al meer dan 9 miljoen keer bekeken.

0 + jaar
werkervaring bedrijfsleven
0 + jaar
persoonlijk leiderschapstrainer
0 + jaar
vitaliteitscoach

Stress is één van de belangrijkste oorzaken van de hoge bloeddruk waarmee één op de drie volwassen in Europa en Noord-Amerika kampt!
Stress ligt ook weer ten grondslag aan vele andere ziekten, zoals depressies en burn-outs.

Er is gelukkig ook goed nieuws, namelijk dat deze negatieve gevolgen van stress effectief kunnen worden bestreden in weinig tijd!

Met de ‘Power Pauze’ leer je om te gaan met alle veranderingen door juist met een andere reactie te komen dan je normaal gesproken doet. Je doorbreekt je oude gewoonte en leert in een rap tempo een nieuwe gewoonte aan. Een gewoonte die minder stress en meer balans oplevert.

Klinkt goed, toch?

De Power Pauze Zorgt Ervoor Dat Je In 3 Minuten
Anders Kan Gaan Reageren Op Situaties Om Je Heen

STEL JE VOOR DAT JE:

IN PLAATS VAN DAT JE:

Angst groter maken

Het hoeft niet zo stressvol te zijn ...

De Power Pauze techniek helpt je om minder stress te ervaren en meer greep te krijgen op jouw situatie. Deze techniek kun je in 3 minuten tijd uitvoeren. Laten we eerlijk zijn, wij hebben het al zo druk en hebben amper een paar minuten tijd per dag om even op adem te komen, toch?
Je leert een techniek die je door de dag heen maar 3 minuten tijd kost waardoor je stressniveau daalt, je zorgen, twijfel en je angsten vermindert!

Een techniek waarmee je elke verandering of uitdaging kunt aangaan. Geen moeilijke oefeningen, maar wel tijd genoeg voor een andere kijk op én een ander gevoel in het leven. Deal?

Wil jij minder stress, zorgen en twijfel en minder angsten?
Leer dan andere dagelijkse gewoonten waardoor je meer balans en plezier in je leven ervaart.

Wat zit er in het Powerpauze pakket

In de Powerpauze ontdek je:

  • Wat verstaan wordt onder stress
  • Hoe jouw hersenen reageren op stress
  • Wat de Powerpauze techniek inhoudt
  • Welk effect het op stress heeft
  • Hoe je deze techniek toepast
  • Waar je deze powerpauze toepast
  • Wanneer je deze het beste toepast
testimonial

Wat een ontspanning en opluchting voelde ik na deze paar minuten. Ik geloof dat ik hier makkelijk aan verslaafd ga raken. 😉
Ik merk ook dat ik anders op sommige mensen reageer. Rustiger, niet meer zo verbeten.

~ Emmy

testimonial

Ik heb nu pas door hoeveel spanning ik altijd in mijn lijf had. Ik vond het heel normaal. Maar nu weet ik beter hoe ik mij wil voelen. In mijn werk merk ik het grootste verschil, want daar heb ik met een paar hele negatieve collega’s te maken. Daar heb ik nu al minder last van.

~Tania

Met deze Powerpauze techniek heb jij in 3 minuten tijd Weer greep op jouw leven!

Krijg nu toegang tot de Powerpauze

Verminder je stress in 3 minuten met de powerpauze van Mindinspirations.nl

Dan is dit wat je nodig hebt, de Powerpauze. Je krijgt een makkelijk te lezen e-Boek, een audio om je op weg te helpen met het toepassen van de techniek en 99 inspirerende uitspraken.

Ontwikkeld vanuit jarenlange ervaring in personal development.

 

Niet goed? Geld terug!

Ik ben overtuigd van de kwaliteit en het effect van dit product. Mocht jij je binnen 14 dagen na de start van dit programma tot de conclusie komen dat deze toch niet aansluit bij jou, laat het mij dan per email weten. Dan krijg je zonder opgaaf van reden bedrag terug. Je hoeft alleen maar even te mailen.

Krijg nu toegang tot de Powerpauze