Coach voor vrouwelijke professionals

Korte Dagelijkse Inspiraties Die Je Helpen Anders Naar Jouw Leven Te Kijken

Hoe begin jij je dag?
Gehaast, gestrest, ongeorganiseerd, onbewust of ….?

Ik heb van Earl Nightingale geleerd, dat het niet belangrijk is hoe jij jouw dag indeelt, maar hoe jij jouw dag begint. Als jij je dag goed start, dan zal alles in jouw voordeel werken. Doet dat zeven keer op rij en je hebt een succesvolle week te pakken.

Hij gaf aan om elke ochtend te beginnen met iets wat je inspireert, een mooie gedachte, een geweldig idee, een prachtige quote, een mooi boek, etc. Iets wat jouw en mijn mind met positiviteit vult.

Dus stel dat wij ’s ochtends een inspirerend idee krijgen over hoe je elke relatie simpel kunt verbeteren door een ander het gevoel te geven dat die belangrijk is.
Dan zul je daar de hele dag op gefocust zijn. Dan zul je die regel toepassen op iedereen die je tegenkomt – vaak nog onbewust ook -.
Dus als ik elke ochtend op die manier mijn dag begin en dat idee meeneem in de rest van de dag dan kun je niet anders dan een goede dag hebben.

Bekijk de video hieronder maar.

Voor mijn coachklanten heb ik voor een half jaar lang een emailreeks gemaakt met inspiratiemails die zij in nog geen 1 minuut kunnen lezen.
Zij zijn daar laaiend enthousiast over, omdat zij hun dag heel anders beginnen dan ze gewend zijn. Eline noemde dat zij zichzelf elke dag weer ‘on track’ zette.

Tja, als je dit elke dag doet, dan weet je ook dat jouw dag een goede dag zal zijn, want je geeft jouw dag een goede start. En dat is eigenlijk het geheim van een succesvolle dag. En als je daar zeven dagen op een rij van maakt, dan heb je een succesvolle week. Er zijn geen trucjes voor succes. Gewoonten zijn de basis en die worden snel gevormd. Wat je hier krijgt, kun je omturnen tot een gewoonte. En gewoonten zijn moeilijk te breken. En dit…. Is een goede gewoonte: elke ochtend in nog geen 1 minuut laten inspireren.

earl nightingale

"You can control your attitude.
Set it each morning."

Earl Nightingale.

Wat zou er gebeuren als jij jouw mind iedere ochtend in nog geen 1 minuut vult met positieve motiverende ideeën

schone ideeën

Als jij je afvraagt hoe het mogelijk is dat jij een betere dag, een betere week, een betere maand en zo verder krijgt door bijvoorbeeld elke dag maar een paar minuten je mind te vullen met positieve motiverende ideeën. Denk dan eens hieraan…

Stel je een glas voor dat voor de helft gevuld is met modderig water. Er zit een kraan boven die elke 30 seconden een waterdruppel drupt.
Wat denk je dat er na verloop van tijd gebeurt?
De modderigheid vermindert. Je ziet het niet meteen, maar na verloop van tijd zie je het verschil. Het water wordt lichter en lichter en uiteindelijk wordt het water helder. Dat is een wetmatigheid.
En… dat is precies hoe de Mind Changing Notes werken. Een consistent proces dat je herhaalt, dat zorgt voor veranderingen van binnen naar buiten.

Een kleine druppel per keer...

Als jij de kwaliteit van jouw leven wilt verbeteren, maar je hebt niet veel tijd om eraan te werken, dan is dit perfect voor jou.

Je krijgt elke ochtend een inspiratiemail over zaken als minder (werk)stress, betere relaties, meer geluk, beter communiceren, meer vertrouwen, betere gewoonten tot hoe je jouw energie hoog houdt en nog veel meer.

Je zult aangenaam verrast zijn hoe deze korte boodschappen jou een dosis energie meegeven, precies genoeg om los te komen van je vaste manieren van kijken en doen en vooruitgang te boeken op datgene wat je wilt bereiken.

focus op inspanningen

Je krijgt elke ochtend een inspiratiemail…. 6 maanden lang

Een druppel per keer…

Het doel van deze inspiratie mails is je te helpen om anders te denken en te handelen. Het kan gaan over gezondheid, relaties, vertrouwen, passie, talent, werk, nieuwe manieren van kijken…alles wat je verder helpt om minder stress te ervaren, meer energie door de dag heen te hebben en (weer) meer greep op het leven te krijgen.

Datgene waar jij elke dag je denken mee voedt, voedt jou. Als jij jouw denken elke dag voedt met één van deze inspiratiemails, dan weet je dat jouw dag een goede dag zal zijn. Maak er slim gebruik van.

Mijn coachklanten betaalden hier €77,00 voor.
Maar dat hoef jij er nu niet voor te betalen.

Je betaalt maar €47,-